Måleriföretag från Huddinge

Tapet och Måleriservice Bengt Jäderblom AB är en väletablerad målerifirma med
södra Stockholm som sitt naturliga upptagningsområde. Vi utgår från Huddinge & har utfört flera måleriprojekt i bl.a. Segeltorp, Flemingsberg, Stuvsta, Glömsta, Skogås, Länna, Fullersta, Trångsund, Snättringe, Ballingsnäs & Solgård.

Ring oss idag på 070-760 80 81

Vår Historia

Företaget startades 1985 av Bengt Jäderblom som fortfarande bedriver verksamheten. Företaget har god betalningsförmåga samt har emottagit trippel-A i sju år i rad. Läs mer om våra målare från Huddinge här.

Målare i södra Stockholm

Tapet och Måleriservice AB har idag 4 anställda målare som alla besitter den utbildning och kompetens som är nödvändig för att kunna motsvara de förväntningar och krav som våra kunder ställer på oss. Vi utför måleriarbeten och renoveringsuppdrag över hela Stockholm med fokus på Söderort:  Nacka, Älta, Saltsjöbaden, Mälarhöjden, Hägersten, Hammarby sjöstad, Liljeholmen, Årsta, Johanneshov, Gamla Enskede, Älvsjö, Björkhagen, Vendelsö, Haninge, Tyresö till Dalarö.

Vi målar om din fasad & byter ytterpanel

Som ett led i vår strävan att uppfylla kraven i miljölagstiftningen arbetar vi med miljöanpassade produkter. Detta även för att kunna erbjuda våra anställda en sund och säker arbetsmiljö samt för att tillgodose våra kunders miljökrav.

Ring oss idag på 070-760 80 81

Vår leverantör av färg i Huddinge

   Du är alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsförslag.