Måleriföretag från Huddinge

Tapet & Måleriservice Jäderblom-Doverhagen AB är en väletablerad målerifirma med
Stor-Stockholm som sitt naturliga upptagningsområde. Vi utgår bl. a. från Huddinge & har utfört flera måleriprojekt i bl.a. Segeltorp, Flemingsberg, Stuvsta, Glömsta, Skogås, Länna, Fullersta, Trångsund, Snättringe, Ballingsnäs & Solgård.

Ring oss idag på 070-760 80 81 eller 070-794 11 23

Vår Historia

Företaget startades 1985 av Bengt Jäderblom efter flera års erfarenhet hos andra måleriföretag. Idag bedriver Bengt verksamheten tillsammans med nästa generation, Jimmy Doverhagen. Jimmy började som lärling hos Bengt 2003 och har breddat branscherfarenheten med Mästarutbildningen. Företaget består idag av 3 målare som alla besitter den utbildning och kompetens som är nödvändig för att kunna motsvara de förväntningar och krav som våra kunder ställer på oss.

Målare i södra Stockholm

Vi har god betalningsförmåga samt har emottagit trippel-A i sju år i rad. Läs mer om våra målare från Huddinge här. Företaget utför måleriarbeten och renoverings uppdrag över hela Stockholm med fokus på Stor-Stockholm.

Vi målar om din fasad & byter ytterpanel

Som ett led i vår strävan att uppfylla kraven i miljölagstiftningen arbetar vi med miljöanpassade produkter. Detta även för att kunna erbjuda våra anställda en sund och säker arbetsmiljö samt för att tillgodose våra kunders miljökrav.

Ring oss idag på 070-760 80 81 eller 070-794 11 23

Vår leverantör av färg i Huddinge

   Du är alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsförslag.